Forum running slow?

A place to introduce yourself, chat about anything and put forward suggestions.
Instructions on how to add your location and photographs.
User avatar
some bloke
TRADER MEMBER
Posts: 8412
Joined: 27 Jan 2012, 16:14
Location: Cornwall or Leicester

Forum running slow?

Post by some bloke » 27 Jan 2020, 13:41

Anyone else noticing? Just a heads up to admin - forum seems very slow since some time yesterday, my other usual sites respond as normal.

However I did a set up restore a few days ago so it might be somat to do wi that - or the Chrome browser.

jthyttin
Posts: 620
Joined: 30 Jun 2014, 11:39
Location: Finland

Re: Forum running slow?

Post by jthyttin » 27 Jan 2020, 13:48

Yes the forum responds slowly. Seems network related since browser spends a lot of time informing it's doing TLS handshakes and such (vs. disk I/O problem or something).

User avatar
blueeyes
Posts: 939
Joined: 22 Oct 2012, 11:39
Location: Bonny Scotland

Re: Forum running slow?

Post by blueeyes » 27 Jan 2020, 14:39

Yip very slow in responding here also

phoenix
BRUCE ALMIGHTY
Posts: 6476
Joined: 09 May 2012, 14:40
Location: Aberdeen

Re: Forum running slow?

Post by phoenix » 27 Jan 2020, 15:06

Yep, very slow today.
You paid the bill Geoff ? :lol:

Cheers

Bruce
LAND ROVER - THE WORLD'S WORST 4X4 BY FAR

anthony
Posts: 746
Joined: 11 Jan 2012, 14:04
Location: oxfordshire

Re: Forum running slow?

Post by anthony » 27 Jan 2020, 16:31

yha its very slow
Theoben Rapid 7 Mk2 fac 30ftps 3-9x50 AG + AWT Silencer PVS14
Theoben Rapid 7 Mk1 + AWT Silencer NV007
Ruger 10-22 / Tasco 3-9x50 AG + NV008
CZ 17 HMR / Tasco 3-9x50 AG + NV008
223 Howa 1500 Laminated Thumbhole Stock + WT1 75-3

User avatar
some bloke
TRADER MEMBER
Posts: 8412
Joined: 27 Jan 2012, 16:14
Location: Cornwall or Leicester

Re: Forum running slow?

Post by some bloke » 27 Jan 2020, 17:14

cheers chaps - now I know its not my end I've reported it to admin.

User avatar
sunndog
ADMINISTRATOR
Posts: 6594
Joined: 10 Jun 2012, 17:51
Location: buxton, derbyshire

Re: Forum running slow?

Post by sunndog » 27 Jan 2020, 18:07

One for John the tech guy I think. It's a little slow for me but my Internet often is anyways
when asking for advice, please include what n.v device and/or illumination you already have (if any) and what rifles you intend to use them on...cheers

User avatar
Silent Shooter
FOUNDER
Posts: 1679
Joined: 14 Oct 2011, 10:30
Location: Reading, Berkshire

Re: Forum running slow?

Post by Silent Shooter » 27 Jan 2020, 19:31

John is looking into it so hopefully have an answer soon,I did notice it was slow to boot and a bit slower in general.

Geoff

User avatar
sunndog
ADMINISTRATOR
Posts: 6594
Joined: 10 Jun 2012, 17:51
Location: buxton, derbyshire

Re: Forum running slow?

Post by sunndog » 27 Jan 2020, 20:11

Seems fine now
when asking for advice, please include what n.v device and/or illumination you already have (if any) and what rifles you intend to use them on...cheers

.270
Posts: 250
Joined: 27 Jul 2016, 19:39
Location: cambridgeshire

Re: Forum running slow?

Post by .270 » 27 Jan 2020, 23:34

sunndog wrote:
27 Jan 2020, 20:11
Seems fine now
Not here, it is VERY Slow.

Post Reply