Forum running slow?

A place to introduce yourself, chat about anything and put forward suggestions.
Instructions on how to add your location and photographs.
jthyttin
Posts: 619
Joined: 30 Jun 2014, 11:39
Location: Finland

Re: Forum running slow?

Post by jthyttin » 29 Jan 2020, 10:36

Intermittently fast (normal) but long delays still.

User avatar
blueeyes
Posts: 939
Joined: 22 Oct 2012, 11:39
Location: Bonny Scotland

Re: Forum running slow?

Post by blueeyes » 29 Jan 2020, 11:40

Very slow today :yawn:

User avatar
Silent Shooter
FOUNDER
Posts: 1678
Joined: 14 Oct 2011, 10:30
Location: Reading, Berkshire

Re: Forum running slow?

Post by Silent Shooter » 29 Jan 2020, 13:04

John (Sir hank) is coming round to see me this afternoon to chat about a solution to get us back to normal speeds etc,just letting you know we are on the case but due to time difference with America it is allways a bit of a pain

Sorry for this chaps
Geoff

.270
Posts: 250
Joined: 27 Jul 2016, 19:39
Location: cambridgeshire

Re: Forum running slow?

Post by .270 » 29 Jan 2020, 14:01

Silent Shooter wrote:
29 Jan 2020, 13:04
John (Sir hank) is coming round to see me this afternoon to chat about a solution to get us back to normal speeds etc,just letting you know we are on the case but due to time difference with America it is allways a bit of a pain

Sorry for this chaps
Geoff
Thanks for the info Geoff. David :thumbup:

jthyttin
Posts: 619
Joined: 30 Jun 2014, 11:39
Location: Finland

Re: Forum running slow?

Post by jthyttin » 30 Jan 2020, 06:33

Seems normal now. Maybe still after you guys in the UK wake up...

User avatar
some bloke
TRADER MEMBER
Posts: 8411
Joined: 27 Jan 2012, 16:14
Location: Cornwall or Leicester

Re: Forum running slow?

Post by some bloke » 30 Jan 2020, 07:18

It tricks us like that sometimes, still on the rag ATM, just like the wife it has selective hearing lol

anthony
Posts: 745
Joined: 11 Jan 2012, 14:04
Location: oxfordshire

Re: Forum running slow?

Post by anthony » 30 Jan 2020, 10:09

its a little better today
Theoben Rapid 7 Mk2 fac 30ftps 3-9x50 AG + AWT Silencer PVS14
Theoben Rapid 7 Mk1 + AWT Silencer NV007
Ruger 10-22 / Tasco 3-9x50 AG + NV008
CZ 17 HMR / Tasco 3-9x50 AG + NV008
223 Howa 1500 Laminated Thumbhole Stock + WT1 75-3

Hutchey
Posts: 712
Joined: 20 Apr 2014, 13:42
Location: Kent

Re: Forum running slow?

Post by Hutchey » 30 Jan 2020, 14:52

Still taking over 8 or 10 seconds to loads pages

jeffo
Posts: 812
Joined: 01 Apr 2014, 06:30
Location: wales

Re: Forum running slow?

Post by jeffo » 30 Jan 2020, 17:12

same here but about 10 for me

pigeonbasher1
Posts: 150
Joined: 20 Oct 2011, 13:03
Location: mansfield, notts

Re: Forum running slow?

Post by pigeonbasher1 » 30 Jan 2020, 17:59

same here

Post Reply