Forum running slow?

A place to introduce yourself, chat about anything and put forward suggestions.
Instructions on how to add your location and photographs.
User avatar
Silent Shooter
FOUNDER
Posts: 1678
Joined: 14 Oct 2011, 10:30
Location: Reading, Berkshire

Re: Forum running slow?

Post by Silent Shooter » 30 Jan 2020, 22:37

Yes it seems very intermitent at the moment I promise you John is doing everything he can to sort it,I will keep you posted as we might have to close the forum at sometime to get to the root of the problem.Hopefully it will only be for an hour or so and probably early morning,I will put a post on this thread of time and day if we do need to.

Geoff

User avatar
some bloke
TRADER MEMBER
Posts: 8411
Joined: 27 Jan 2012, 16:14
Location: Cornwall or Leicester

Re: Forum running slow?

Post by some bloke » 31 Jan 2020, 06:26

Yay its sorted. 8-)

Thanks Geoff, John and anyone else involved. :thumbup:

Hutchey
Posts: 712
Joined: 20 Apr 2014, 13:42
Location: Kent

Re: Forum running slow?

Post by Hutchey » 31 Jan 2020, 09:45

much better this morning

anthony
Posts: 745
Joined: 11 Jan 2012, 14:04
Location: oxfordshire

Re: Forum running slow?

Post by anthony » 31 Jan 2020, 09:52

yha running nice this morning :thumbup:
Theoben Rapid 7 Mk2 fac 30ftps 3-9x50 AG + AWT Silencer PVS14
Theoben Rapid 7 Mk1 + AWT Silencer NV007
Ruger 10-22 / Tasco 3-9x50 AG + NV008
CZ 17 HMR / Tasco 3-9x50 AG + NV008
223 Howa 1500 Laminated Thumbhole Stock + WT1 75-3

hazelted
Posts: 95
Joined: 27 Nov 2015, 13:49
Location: plymouth

Re: Forum running slow?

Post by hazelted » 31 Jan 2020, 10:03

At last frustration over thanks to all concerned.
Ted.

User avatar
Silent Shooter
FOUNDER
Posts: 1678
Joined: 14 Oct 2011, 10:30
Location: Reading, Berkshire

Re: Forum running slow?

Post by Silent Shooter » 31 Jan 2020, 10:59

Yes at last it seems ok fingers crossed :shh: it made it very difficult in the admin part of the forum that was running even slower than the main forum and was taking forever to do routine stuff.

Geoff

pigeonbasher1
Posts: 150
Joined: 20 Oct 2011, 13:03
Location: mansfield, notts

Re: Forum running slow?

Post by pigeonbasher1 » 31 Jan 2020, 11:30

much better :thumbup: :thumbup:

jthyttin
Posts: 619
Joined: 30 Jun 2014, 11:39
Location: Finland

Re: Forum running slow?

Post by jthyttin » 31 Jan 2020, 20:32

I've visited maybe 4 times today (different time of day) and it's been quite OK for all of them. Maybe it has been a bit faster previously but nothing major.

User avatar
Silent Shooter
FOUNDER
Posts: 1678
Joined: 14 Oct 2011, 10:30
Location: Reading, Berkshire

Re: Forum running slow?

Post by Silent Shooter » 01 Feb 2020, 03:00

jthyttin wrote:
31 Jan 2020, 20:32
I've visited maybe 4 times today (different time of day) and it's been quite OK for all of them. Maybe it has been a bit faster previously but nothing major.
Hopefully it is now back to full speed and possibly a bit faster than before we had the problem,I might be a bit biased but it does seem smoother and a bit faster to me.

Geoff

jthyttin
Posts: 619
Joined: 30 Jun 2014, 11:39
Location: Finland

Re: Forum running slow?

Post by jthyttin » 03 Feb 2020, 12:19

Something fishy happened in the last 6 hours or so. Compared to my visit in the morning (Finnish time), a thread I replied to is missing from General NV, some threads I read are marked with new posts even there is none and some posts have appeared timestamped last night but not visible in the morning.

Maybe something with database? Doesn't bother if it was one time thing but definitely should not happen frequently...

Post Reply