Page 5 of 5

Re: Forum running slow?

Posted: 03 Feb 2020, 14:18
by Bob57
Yes I'm getting strange things happening too, sometimes when I log in, the thread in general about Drone blue screen will be there and sometimes not, at the moment it's not showing nor is the thread about new server!! And I've been sent back to log in quite often while just browsing!!
Also PM's I've recently sent are sometimes not showing then next time I log in they may be there!!

Re: Forum running slow?

Posted: 03 Feb 2020, 14:28
by Bob57
Just turned off tablet then back on, and still no thread in general about Drone blue screen or new server, is everyone else seeing them or have they been removed?

Re: Forum running slow?

Posted: 03 Feb 2020, 15:12
by Ubique
I've noticed that I get logged out almost randomly, I was able to stay logged in for days on end in the past, not sure if this is connected or an issue my end.

Re: Forum running slow?

Posted: 03 Feb 2020, 16:23
by some bloke
Ubique wrote:
03 Feb 2020, 15:12
I've noticed that I get logged out almost randomly, I was able to stay logged in for days on end in the past, not sure if this is connected or an issue my end.
Me too - but I'm guessing thats to do wi John having to keep tweaking things.

If it helps John: I'm running Chrome and have deleted the forums cookies and renewed them quite a few times in case its my end.

Re: Forum running slow?

Posted: 03 Feb 2020, 16:37
by Silent Shooter
John is on the case and i will get back to you on this thread as soon as I get updated.
Geoff

Re: Forum running slow?

Posted: 03 Feb 2020, 19:40
by Silent Shooter
Spoke to John and it seems it takes up to and possibly just over 48hrs for the move from the old server to the new one to completely finish so there will be a few niggles In the process,hopefully it will and should all sort itself out over the next few hours.
For instance I was getting no email notifications of members waiting to join till this morning and when they did come through they were more or less one after the other,I realise it is frustrating but it is completely out of our hands.

Geoff

Re: Forum running slow?

Posted: 03 Feb 2020, 19:50
by Ubique
Thanks for the update Geoff, much appreciated.